Er Amazon Prime verdt det i Norge?

Gir det mening å bruke $99USD i året på Amazon Prime i Norge? Hva er den faktiske kostnaden? Jeg mener det er verdt det, men du trenger noen ekstra ting for å få full effekt. Meld deg på her, gratis første 30 dager, for å prøve.

Hva er fordelene da?

  • Gratis frakt
  • Tilgang til Prime Video
  • Tilgang til Prime Photos

Dette er de 3 fordelene jeg bruker mest med mitt Prime medlemskap. Men, det er selvfølgelig noen andre ting som også må til for å få glede av det:

  • Gratis frakt: Her trenger du også enten JetCarrier eller VirtualSpend medlemskap for å kunne videresende produkter rimelig fra USA. Husk at gratis frakt gjør at alt som frem til frakt mottaker i USA er toll og momsfritt hvis det er under 350kr.
  • Tilgang til Prime Video: Dette er en kjempefin tjeneste med mye innhold. Ikke det nyeste, men alle Indiana Jones filmene, mye barneinnhold og Grand Tour! Prime Video krever noe ekstra utstyr, og blir enda bedre hvis du også har et VirtualSpend kort.
  • Tilgang til Prime Photos: Dette er en veldig undervurdert tjeneste for å ta backup av bilder fra både mobiler og fra desktop. Ubegrenset lagring for bilder i høy kvalitet. Integrerer også med en veldig bra fotobok tjeneste som sikrer julegavene.

Så Prime medlemskap gir deg et rimelig og bra tilbud bare på streame og bilde fronten, og blir enda bedre hvis du også handler fra USA. Du får og tilgang på Amazon Cloud Unlimited litt billigere, som da og lar deg ta backup av alle videoer også!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *